maybutniy-supernik-usika-ne-rozumiyu-navischo-klichko-zavershiv-karyeru

Майбутній суперник Усика: не розумію, навіщо Кличко завершив кар'єру

 • 12563 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Американський боксер дивізіону "хевівейт" Дерек Чісора заявив, що колишній чемпіон у суперважкій вазі 44-річний Володимир Кличко, все ще міг бути провідним боксером у його ваговій категорії, повідомляє УНН з посиланням на Boxing scene.

"Володимир - хороший боєць, він в хорошій формі. Проблема в ньому самому, це очевидно. Я не знаю, чому він вирішив зав'язати з боксом. Він все ще міг би пошуміти у важкій вазі. Яка б не була причина завершення кар'єри, я не розумію, навіщо він це зробив. Він програв тільки Ф'юрі і Джошуа. Якби він захотів повернутися, то міг би чимало опонентів відправити в нокаут", - зізнався Чісора.

Примітно, що Кличко-молодший вирішив завершити професійну кар'єру в 2017 році, через кілька місяців після його поразки від британця Ентоні Джошуа. Кличко спочатку застосував пункт про негайний реванш, але потім відмовився.

Нагадаємо, що Чісора повинен був повернутися в ринг у цьому місяці протистоянням з колишнім чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком. Їх боротьба була відкладена через пандемію коронавірусу. Нова дата і місце їх бою наразі невідома.

Українські Національні Новини

Спорт