maybutniy-vistup-ani-lorak-i-lobodi-v-odesi-obgovoryuyut-u-sotsmerezhakh

Майбутній виступ Ані Лорак і Лободи в Одесі обговорюють у соцмережах

 • 17865 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У соцмережах активно обговорюють майбутні концерти співачок Ані Лорак і Світлани Лободи в Одесі. Свої пости приїздам співачок присвятили їх шанувальники і противники, зокрема, Сергій Стерненко, передає УНН.

"Як і слід було очікувати, після того, як СБУ відпустила кримнашиста Басту і ініціювала виключення Кіркорова з чорного списку, до нас масово повалила їх нечисть. Концерти Ані Лорак і Світлани Лободи заплановані на середину серпня в Одесі. Ці дві зрадниці України вже кілька років не виступають на наших відкритих заходах. Вони боялися протестів. Однак після успіху Басти вони вже втратили страх", - написав Стерненко на своїй сторінці у соцмережах.

Критично налаштовані користувачі, зокрема, обговорюють особу організатора виступу - одеського продюсера Артема Вознюка, який написав на своїй сторінці: "Я живу в рідному місті, мої батьки, дідусі та бабусі говорять і говорили російською. Це моє місто! Воювати буду за російську мову, якщо буде потрібно!!!"

14 серпня в нічному клубі Ibiza заплановано виступ Світлани Лободи. Концерти Лорак намічені на 16 і 17 серпня в нічному клубі Itaka.

Окрім того, 20 липня стало відомо про те, що 8 серпня також в Ibiza з публікою зустрінеться репер Баста, який вже виступав в Україні в червні. Тоді концерти супроводжувалися протестами, однак музикантові це не завадило зібрати аншлаги.

Раніше Сергій Стерненко закликав владу продовжити Басті термін заборони на в'їзд в Україну.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса