mayemo-brati-u-yevropeyskomu-soyuzi-stilki-palnogo-skilki-neobkhidno-zaraz-dlya-nashikh-gromadyan-zelenskiy

“Маємо брати у Європейському Союзі стільки пального, скільки необхідно зараз для наших громадян”: Зеленський

 • 174805 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні розповів, що уряд розглядав питання ліквідації дефіциту на ринку пального. Черги та зростання цін на заправках є в багатьох областях нашої держави, передає УНН.

Цитата

"Окупанти цілеспрямовано знищують інфраструктуру для виробництва, постачання та зберігання пального. росія також заблокувала наші порти, і тому миттєвих рішень для заповнення дефіциту немає. Але урядовці обіцяють, що протягом тижня, максимум – двох буде забезпечена така система постачання пального в Україну, яка зможе не допускати дефіциту. Після російського ракетного удару по Кременчуцькому нафтопереробному заводу це складне завдання. Але урядовці разом із постачальниками пального, разом із трейдерами та мережами мають виконати й це завдання, хоч би як було складно. Впевнений, виконають. Маємо брати у Європейському Союзі стільки пального, скільки необхідно зараз для наших громадян", - сказав він.

Нагадаємо

Кабінет Міністрів України під час засідання прийняв до державного регулювання цін на нафтопродукти, які дозволять протягом 7 днів вирішити питання дефіциту пального на АЗС.

Українські Національні Новини

Суспільство