mayster-klasi-podarunki-ta-smakoliki-mkhp-organizuvav-dozvillya-dlya-ditey-vpo

Майстер-класи, подарунки та смаколики: МХП організував дозвілля для дітей ВПО

 • 119277 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Благодійний фонд "МХП-Громаді" організував дозвілля для дітей внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляє пресслужба фонду, передає УНН.

Захід відбувся днями в Теофіпольській громаді, що на Хмельниччині.

Цитата

"Зоряний десант", до складу якого увійшли відомі українські зірки, а саме: Леся Нікітюк, Олександр Педан, Вадим Мичковський (Дядя Жора) та Тетяна Гаврилюк (Електра), - розважали кілька сотень хлопчаків та дівчаток поблизу Теофіпольського центру культури і дозвілля.

Цікаві майстер-класи, ігри, розваги, веселі аніматори, повітряні кульки, патріотичний аквагрим, подарунки та смаколики – усе це організували небайдужі представники громади та бізнесу спільно з нашим Фондом "МХП - Громаді", - розповіли у фонді.

Там додали, що нині Теофіпольська громада приймає близько 2,5 тис. осіб, які тимчасово полишили свої домівки через війну.

"Ці родини люб’язно прихистили звичайні жителі Теофіполя, надавши їм не лише дах над головою, а й все необхідне для того, щоб маріупольці, харків’яни, донеччани відчувати себе тут як вдома", - розповіли у фонді.

Додамо

Нещодавно благодійний фонд "МХП-Громаді" передав 300 кг корму для тварин, які його потребували. Корм було передано на адресу благодійної організації "ДоброКіт".

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство