mayzhe-100-naselenikh-punktiv-v-odeskiy-oblasti-zalishilis-bez-svitla-cherez-avariyu-na-elektrostantsiyi-v-moldovi

Майже 100 населених пунктів в Одеській області залишились без світла через аварію на електростанції в Молдові

 • 19935 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Майже 100 населених пунктів Одеської області опинилися без світла через аварійне відключення лінії Молдовської державної районної електричної станції. Про це повідомляє ДТЕК "Одеські електромережі", передає УНН.

Цитата

“О 13:38 сталося аварійне відключення лінії 110 кВ Молдовської державної районної електричної станції, яка живить наші підстанції “Роздільна” та “Кучургани” в Одеській області. Наразі без світла залишаються 96 населених пунктів повністю та ще 47 частково в Роздільнянському та Одеському районах”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

У ДТЕК зазначили, що відновлення електропостачання стане можливим після усунення несправностей на обладнанні Молдовської державної районної електричної станції.

Нагадаємо

У Білорусі загорілася електростанція. Внаслідок цього жителі ряду білоруських міст ввечері повідомили про масштабні перебоях з електрикою і водопостачанням.

У білоруському Міненерго повідомляли, що через пожежу порушено електропостачання населених пунктів Могилевської і Вітебської областей. Не було визначено 8 енергоблоків ГРЕС і всі вихідні лінії 330 кВ.

Українські Національні Новини

Суспільство