mayzhe-300-tvorchikh-robit-prezentuvali-u-zakarpatskiy-oda-mittsi-z-obmezhenimi-mozhlivostyami

Майже 300 творчих робіт презентували у Закарпатській ОДА митці з обмеженими можливостями

 • 7720 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 2 грудня. УНН. Сьогодні в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації відкрили експозицію до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями. Про це проінформували в обласному Управлінні культури, повідомляє УНН.

Близько сотні митців із різних куточків області презентували добірку своїх робіт з майже 300 творів, виконаних у жанрах літератури, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Привітали митців із виставкою керівники Закарпатської області, управління культури, департаменту освіти та науки, департаменту соціального захисту населення Закарпатської облдержадміністрації, представники міської влади, дипломати та духовенство, голови громадських організацій людей із інвалідністю.

Виставка діятиме до 16 грудня. Представлені там експонати – не просто результати арт-терапії особливих людей, а цілком конкурентоспроможні мистецькі витвори, додали в управлінні.

У Закарпатській ОДА зазначили, що на Закарпатті мешкають близько 60 тисяч людей з обмеженими можливостями, із них десята частина – це діти.

Українські Національні Новини

Суспільство