mayzhe-vipuskniy-nardepi-publikuyut-proschalni-foto-iz-vr

Майже випускний: нардепи публікують прощальні фото із ВР

 • 34152 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Депутати Верховної Ради України в честь завершення роботи 8-го скликання публікують фото із парламенту та згадують, якими були 5 років роботи під куполом, передає УНН.

"Майже випускний: останній на сьогодні короткий допис про любов і не завжди, про подяку за досвід, про усвідомлення важких уроків та важливість підтримки друзів в найскладніші хвилини, яких було достатньо за ці 5 років! Було різне. Не на одну книжку вистачить... але я не жалкую, що колись, 5 років тому обрала саме цей шлях!" - написала народний депутат Олена Сотник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК показала бюлетені на вибори до Ради

Підсумки роботи у ВР підбила і перший віце-спікер Ірина Геращенко. Вона наголосила, що це були важливі 5 років і подякувала колегам.

"Це були важливі 5 років. Для країни, для нас. Дякую ВР 8 скликання і всім колегам. Було по - різному): але ми зберегли взаємоповагу. В найдраматичніші моменти перемагала мудрість і усвідомлення нашої відповідальності за країну. Іноді й мене накривали емоції, але знаходила сили вибачитися і рухатися далі. Дякую колегам за довіру - я була першою жінкою на посаді першого віце-спікера. Й відповідально ставилася до своєї роботи. ВР 8 скликання - вже історія. Рухаємося далі", - написала Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Виборчий кодекс зберіг прохідний бар'єр до Ради на рівні 5%

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбудуться позачергові вибори до ВР.

Українські Національні Новини

Політика