medykiv-iz-okupovanoho-krymu-namahaiutsia-zaluchyty-do-sluzhby-u-rosiiskii-armii-proponuiut-velyki-hroshi-ale-bazhaiuchykh-nemaie

Медиків із окупованого Криму намагаються залучити до служби у російській армії: пропонують великі гроші, але бажаючих немає

 • 12904 переглядiв

Лікарів і медичний персонал цивільних лікарень на Кримському півострові змушують підписувати контракти з окупаційною російською армією, але вони категорично відмовляються, незважаючи на те, що їм пропонують великі гроші.

Лікарів та медичний персонал у цивільних лікарнях Кримського півострова намагаються змусити підписати контракт із окупаційною армією. Про це повідомляють агенти руху "АТЕШ", передає УНН.

За даними партизанів, окупанти пропонують великі гроші медикам, проте охочих немає. Люди категорично проти цього.

Партизани зафіксували перекидання важкої техніки у Криму - "АТЕШ"26.04.24, 11:23 • [views_0]

Крім того, наголошується на сильній нестачі медичних кадрів, транспорту та обладнання в Криму, що сильно позначається на рівні життя кримчан.

В одній із бухт Севастополя партизани виявили російське судно спеціального призначення04.04.24, 12:11 • [views_0]

"путінському режиму абсолютно начхати на звичайних людей. Пріоритет для них – витрачати трильйони рублів на вбивство людей, знищення міст та захоплення нових територій. Такий "російський світ", - повідомили в "АТЕШ".

Антоніна Туманова

Війна