medzakladi-na-odeschini-zabezpecheni-likami-vid-sibirki-oda

Медзаклади на Одещині забезпечені ліками від "сибірки" – ОДА

 • 13195 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 2 жовтня. УНН. В Саратському районі Одеської області на під’їздах до села Міняйлівка Одеської області виставлено шість карантинних постів з числа поліцейських, рятувальників та нацгвардійців. А медзаклади району забезпечені необхідними препаратами для лікування "сибірки". Про це кореспонденту УНН повідомив т. в. о. директора департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації Ігор Гінжул.

За його словами, в Саратській РДА відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також створено штаб для боротьби із розповсюдженням спалаху інфекції.

"Медичні заклади району повністю забезпечені необхідними препаратами для лікування пацієнтів, у яких виявлено сибірську виразку. Наразі у місцях виявлення інфекції проводять дезінфекція, а також інформаційна робота із населенням. Крім того, м’ясо хворої тварини було повністю знищено з метою не допущення розповсюдження сибірської виразки", – уточнив Гінжул.

Нагадаємо, в одного хворого підтверджено захворювання на сибірську виразку в Одеській області. Вогнище захворювання локалізували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП