megan-markl-i-prints-garri-opublikuvali-prikhovane-povidomlennya-dlya-korolevi-v-noviy-zayavi

Меган Маркл і принц Гаррі опублікували "приховане повідомлення" для королеви в новій заяві

 • 53708 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Меган Маркл і принц Гаррі опублікували нову заяву про співчуття на сайті Archewell (їхня доброчинна організація) - в тому, що може бути тонким натяком щодо членів королівської сім'ї. Про це інформує УНН з посиланням на видання Daily Express.

Деталі

Герцог і герцогиня Сассекські закликали людей ділитися своїми історіями про акти співчуття. Гаррі і Меган сказали, що співчуття "означає більше, ніж словникове визначення".

Пара, яка живе в Каліфорнії після того, як залишила королівські обов'язки, додала: "Це означає прислухатися до страждань людей за межами нас. Це означає, що потрібно витратити час на те, щоб зрозуміти їх погляди, досвід і потреби, грунтуючись на тому, що вони говорять, а не на тому, що їм потрібно".

У коментарях Гаррі і Меган можна було побачити приховане послання для членів королівської сім'ї.

В їх скандальному інтерв'ю Опрі Уїнфрі, Меган Маркл сказала, що її не слухала монархія, коли вона хотіла покінчити життя самогубством через онлайн-троллінг.

Герцог Сассекський також звинуватив членів королівської сім'ї в "повному нехтуванні" в своєму документальному серіалі на Apple TV "Я, якого ти не можеш бачити".

Українські Національні Новини

Новини Світу