melitopol-masovo-zaselyayut-okupanti-rashisti-viganyayut-mistsevikh-z-budinkiv-i-buduyut-oboronni-ukriplennya-mer

Мелітополь масово заселяють окупанти: рашисти виганяють місцевих з будинків і будують оборонні укріплення - мер

 • 201430 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Російські окупанти масово заселяють Мелітополь, на схід від міста рашисти виселяють людей з їхніх будинків та будують оборонні укріплення, повідомив в ефірі національного телемарафону Мелітопольський міський голова Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

“Більше половини жителів Мелітополя евакуювались на підконтрольну Україні територію або за кордон. У місті залишилось до 60 тисяч мелітопольців. Натомість місто і район масово заселили окупанти з росії - росіяни, чеченці, осетини, тощо”, – повідомив він.

Деталі

Окрім цього, на сході від Мелітополя - на Херсонському напрямку - рашисти виселяють людей з будинків і будують оборонні укріплення, додав він.

Так, у селі Полянівка Мелітопольського району, за даними мера міста, вони “попросили” жителів переїхати в інші населені пункти. Через сусідню Якимівку завезли до Полянівки бетонні плити, зняті з водного каналу. Й перетворюють навколишню територію на форпост.

Федоров також повідомив, що окупанти захопили й інші села Мелітопольського району, зокрема, заселились в порожні будинки й розставили військову техніку поруч з мирними жителями - у городах і дворах.

Доповнення

Як писав УНН, у тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області російські окупанти взялися за військову підготовку школярів, старшокласників готують до можливої участі в "добробатах".

Українські Національні Новини

Війна