mer-melitopolya-zhiviy-ale-yogo-katuyut-zelenskiy

Мер Мелітополя живий, але його катують - Зеленський

 • 113360 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Мер Мелітополя Іван Федоров, якого викрали окупанти, живий, але його катують. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками іноземних ЗМІ, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Вчора вони вкрали мера Мелітополя, є відео. Ми знаємо, що він живий. Сьогодні 2 тис. людей вийшли на вулиці, попри те, що місто окуповане російськими військами... Вони його катують за те, що він не хоче сказати, що він радий бачити російську владу”, - розповів Зеленський.

Доповнення

Зеленський зазначив, що говорив з канцлером Німеччини Олафом Шольцом та президентом Франції Еммануелем Макроном щодо мера Мелітополя.

“Ми проговорили, що вони повинні сьогодні зв'язатися з Путіним, що мера треба відпустити”, - сказав Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявив, що очікує від лідерів світу, які говорять з Росією, демонстрацію того, як вони можуть зробити просту справу, звільнити одну людину - мера Мелітополя Івана Федорова.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що група окупантів викрала мера Мелітополя Івана Федорова, який відмовився від співпраці з ворогом.

Згодом заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко опублікував відео, на якому російські окупанти викрадають мера Мелітополя Івана Федорова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Мер Мелітополя живий, але його катують - Зеленський

     • 113360 переглядiв

    Зеленський хоче провести переговори з Росією в Єрусалимі

     • 177859 переглядiв

    Над містом Сарни помітили і знищили ворожий безпілотник

     • 232097 переглядiв