mera-odesi-trukhanova-ne-poklikali-na-zakhid-z-amerikanskimi-diplomatami-v-yogo-misti-politolog-poyasniv-chomu

Мера Одеси Труханова не покликали на захід з американськими дипломатами в його місті - політолог пояснив чому

 • 15095 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Посольство США наполягло на тому, щоб міський голова Одеси Геннадій Труханов не був присутній на офіційних заходах за участю американських дипломатів, які пройшли 4 липня. Про це написав у своєму Telegram каналі політолог Тарас Березовець, передає УНН.

Цитата

"В Одесі свіжий скандал. 4 липня тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін прибула до Одеси разом із Зеленським, щоб взяти участь в урочистих заходах з нагоди Дня ВМС України. За даними дипломатичного джерела, посольство США наполягло на тому, щоб мер Одеси Труханов не був присутній на офіційних заходах за участю американських дипломатів. Тому Труханова не покликали ні на парад до Дня ВМС України, ні на інші офіційні заходи, на яких були присутні Зеленський і Квін", - написав він.

Детальніше

Крістіна Квін провела непротокольну зустріч з секретарем міської ради і депутатом від "Слуги народу" Ігорем Ковалем, а після цього зустрілася з головою ОДА Сергієм Гриневецьким, додає політолог.

"І знову ні туди, ні туди Труханова не покликали. Ці зустрічі не просто сигнал Труханову і Зеленському, це вже прямий натяк, що Труханова чекають непрості часи", - резюмував він.

Доповнення

Головним своїм досягненням за минулий рік Труханов назвав відкриття нового входу в зоопарк.

При цьому одесити скаржаться на падаючі карнизи будинків і незаконну забудову міста новобудовами.

Українські Національні Новини

Політика