mercedes-povertayetsya-do-chornogo-koloru-dlya-sezonu-formuli-1-2023-roku

Mercedes повертається до чорного кольору для сезону Формули-1 2023 року

 • 1327668 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Mercedes повернувся до чорної лівреї у новому сезоні Формули-1, прагнучи повернутися на вершину гонок Гран-прі у 2023 році. Про це УНН інформує посилаючись на AFP.

Деталі

Льюїс Хемілтон та його колега-гонщик Джордж Рассел представили новий автомобіль під час запуску в середу на трасі Сільверстоун у Нортгемптонширі, центральна Англія.

38-річний багаторазовий чемпіон світу Хемілтон минулого року фінішував шостим — його найгірша позиція наприкінці чемпіонату Формули-1. Але тепер вони сподіваються, що повернення до чорного кольору — кольору, який призвів Хемілтона до рекордного сьомого титулу 2020 року, стане "сигналом зміни долі".

Хемілтон та Рассел, які здобули свою першу перемогу та єдину перемогу Mercedes у 2022 році під час передостаннього етапу в Бразилії, отримають свій перший обгін на машині цього року протягом трьох днів тестів у Бахрейні наступного тижня перед відкриттям, 5 березня.

Додамо

Хемілтон раніше закликав Mercedes пофарбувати машину в чорний колір у сезонах 2020 та 2021 років у рамках кампанії боротьби з расизмом.

Традиційним гоночним кольором Mercedes був сріблястий, звідси і прізвисько марки "Срібні стріли", заснованої в Німеччині.

Українські Національні Новини

Спорт