merkel-na-zustrichi-z-putinim-porushila-pitannya-eskalatsiyi-na-azovi

Меркель на зустрічі з Путіним порушила питання ескалації на Азові

 • 12780 переглядiв

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Канцлер Німеччини Ангела Меркель на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним на полях саміту G20 в Аргентині порушила питання інциденту із захопленням РФ трьох українських військових суден з членами їхніх екіпажів у районі Керченської протоки. Про це після зустрічі написав у Twitter прес-секретар уряду Німеччини Стефан Зайберт, передає УНН.

"Вранці другого дня саміту G20 у Буенос-Айресі канцлер Ангела Меркель поговорила з президентом Росії Володимиром Путіним. Основна увага була приділена ситуації у Сирії і ситуації між Росією і Україною у Керченській протоці і Азовському морі", - повідомив він.

У переговорах брали участь члени делегацій. Журналісти на зустрічі не були присутні. Меркель раніше заявляла, що обов'язково поговорить з Путіним про захоплення Росією трьох українських військових кораблів і моряків в Чорному морі.

Пізніше сьогодні канцлер Німеччини Ангела Меркель планує провести зустріч з президентом США Дональдом Трампом, після того, як затримка з прильотом очільниці німецького уряду зірвала їхні плани зустрітися у п'ятницю.

Українські Національні Новини

Політика