messi-maye-namir-suditisya-z-kerivnitstvom-barseloni

Мессі має намір судитися з керівництвом "Барселони"

 • 15070 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Адвокати форварда "Барселони" Ліонеля Мессі готуються подавати до суду через витік даних про контракт футболіста з клубом, передає УНН з посиланням на Marca.

Цитата:

"Публікація El Mundo контракту Мессі... спонукала адвокатів футболіста вжити заходів з цього питання з раннього ранку неділі. Лео не хотів, щоб всі деталі його контракту стали відомі, і його адвокати готові подати в суд проти кількох людей", - повідомляє видання.

Деталі

За даними ЗМІ, юристи планують подати в суд на осіб, що розкрили дані про суми, які фігурують в контракті. Вони також готуються подати в суд на п'ятьох людей, які знали деталі документа, включаючи екс-президента команди Хосепа Марія Бартомеу і виконавчого директора Оскара Грау, які відповідали за підписання контракту з гравцем, і Карлеса Тускетса, виконуючого обов'язки президента клубу, який знав про документ.

Причина позову полягає в тому, що контракт, який був захищений положеннями про конфіденційність, став надбанням громадськості після інформації, опублікованої виданням El Mundo.

У той же час повідомляється, що "Барселона" виступила із заявою, в якій заперечує відповідальність за публікацію контракту Мессі і оголосила, що вживатиме правові заходи.

Контракт на півмільярда

У неділю іспанська газета El Mundo опублікувала деталі контракту форварда Леонеля Мессі з каталонським клубом "Барселона", який був укладений в 2017 році.

Згідно з даними журналістів, за чотири роки дії контракту футболіст повинен отримати більше 555 млн євро. На даний момент він вже отримав орієнтовно 92% виплат, які включають в себе фіксовану заробітну плату, вартість прав на використання зображення Мессі, а також ряд багатомільйонних бонусів, доплат і окремі грошові винагороди в залежності від досягнутих цілей.

Українські Національні Новини

Спорт