messi-vidmovivsya-otrimuvati-medal-kopa-ameriki-na-znak-protestu-proti-suddivstva

Мессі відмовився отримувати медаль Копа Америки на знак протесту проти суддівства

 • 15406 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Капітан збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі відмовився від отримання бронзової медалі Кубка Америки - 2019 на знак протесту проти суддівства на турнірі. Про це Мессі сказав журналістам після матчу за бронзу, слова аргентинця наводить телеканал TyC Sports, передає УНН.

У суботу футболісти збірної Аргентини обіграли команду Чилі з рахунком 2:1 в матчі за бронзові нагороди Кубка Америки, який проходить в Бразилії.

На 37-й хвилині арбітр зустрічі вилучив за неспортивну поведінку капітанів команд Мессі і Гарі Медель. Раніше в півфіналі турніру аргентинці поступилися господарям першості бразильцям (0:2), матч ознаменувався кількома скандалами на поле, які були викликані рішеннями еквадорського арбітра зустрічі Родді Самбрано. Після півфіналу аргентинські футболісти висловлювали невдоволення діями арбітра, який, на їхню думку, ухвалював рішення виключно проти їх команди.

"Медель завжди діє на межі, але ми заслуговували попереджень, мабуть, далося взнаки те, що я говорив раніше, ось мене і видалили. Я не пішов на подіум за медаллю, тому що не хотів бути частиною цієї корупції і неповаги, яка була присутня з нами протягом турніру. Ми заслуговували більшого, але нам не дозволили грати в фіналі. Корупція і арбітри не дозволяють людям насолоджуватися футболом, який руйнується подібними діями", - сказав Мессі.

"Ми закінчуємо турнір з високою піднятою головою. Я пишаюся нашою командою, яка віддала всі сили. Сподіваюся, що це викликало повагу в уболівальників", - додав 32-річний аргентинський нападник.

У складі збірної Аргентини Мессі виграв золоту медаль Олімпійських Ігор в Пекіні 2008 року і срібло чемпіонату світу - 2014 в Бразилії. Збірна Аргентини в п'ятий раз в історії завоювала бронзові нагороди Кубка Америки. У фіналі турніру, який пройде 7 липня (початок - 23:00 Київ), зустрінуться збірні Бразилії та Перу.

Українські Національні Новини

Спорт