meta-ogolosila-pro-testuvannya-platnoyi-verifikatsiyi-dlya-facebook-ta-instagram

Meta оголосила про тестування платної верифікації для Facebook та Instagram

 • 780282 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Компанія Meta, яка володіє соціальними мережами Facebook та Instagram, оголосила про тестування платної верифікації, схожої на перевірку у Twitter. Про це інформує УНН, посилаючись на сайт компанії.

Цитата

"Щоб допомогти перспективним творцям розширити свою присутність і швидше побудувати спільноту, сьогодні Марк Цукерберг оголосив, що ми починаємо тестувати нову пропозицію під назвою Meta Verified.

Це пакет підписки в Instagram і Facebook, який містить значок верифікації, який підтверджує ваш обліковий запис за допомогою державного посвідчення особи, проактивний захист облікового запису, доступ до служби підтримки облікового запису, а також покращена видимість і охоплення", - ідеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що послуга "Meta Verified" надасть значок верифікації, який ідентифікуватиме особу, обліковий запис автентифіковано за допомогою державного посвідчення особи. 

Окрім цього, платформа пропонує допомогу з доступом до реальної особи для розв'язання типових проблем з обліковим записом, збільшення видимості та охоплення та ексклюзивні функції.

"Ми запропонуємо ексклюзивні наклейки на Facebook, Instagram Stories і Facebook Reels, а також 100 безкоштовних зірок на місяць на Facebook, щоб ви могли висловити свою підтримку іншим творцям... Компанії наразі не мають права подавати заявку на "Meta Verified", - повідомляє компанія.

У Meta наголосили, що платна підписка підтримуватиме лише справжнє ім’я у профілі. Після підтвердження профілю особа не зможе змінити ім’я профілю, ім’я користувача, дату народження або фотографію у своєму профілі, не пройшовши знову процедуру підписки "Meta Verified" і перевірки.

"Meta Verified" буде доступний для покупки в Instagram або Facebook в Австралії та Новій Зеландії, починаючи з цього тижня. Охочі можуть придбати місячну підписку за 11,99 доларів в Інтернет-браузері та за 14,99 доларів на iOS і Android.

Нагадаємо

10 лютого Meta Platforms відновила доступ до Facebook та Instagram для колишнього президента США Дональда Трампа.

Українські Національні Новини

Суспільство