mi-dayemo-vam-shans-vizhiti-yakscho-vi-zdastesya-nashim-silam-zelenskiy-zvernuvsya-do-rosiyskikh-soldat

"Ми даємо вам шанс вижити, якщо ви здастеся нашим силам": Зеленський звернувся до російських солдат

 • 181273 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до російських військових, які здадуться в полон ЗСУ. Він запевнив, що ставлення до них у полоні буде кращим, ніж вони мали в російській армії. Про це він оголосив у своєму зверненні у ніч проти 15 березня, передає УНН.

Цитата 

“Російські строковики послухайте мене особливо уважно. Російські офіцери, ви ж то усе вже зрозуміли. В України ви нічого не заберете. Ви будете забирати життя, вас дуже багато, але й ваші життя також заберуть. Заради чого вам гинути і навіщо? Я знаю, що ви хочете вижити”, - сказав Зеленський.

Деталі 

За його словами, із перехоплених українськими спецслужбами розмов, які російські військові ведуть поміж собою та під час телефонних дзвінків додому, стало зрозумілим, яким є їхнє справжнє ставлення “до цієї війни та цієї ганьби”.

“Ми знаємо, хто ви такі, тому я пропоную вам вибір. Від імені українського народу ми даємо вам шанс — шанс вижити, якщо ви здастеся нашим силам. Ми будемо поводитися з вами так, як і належить поводитися з людьми. Саме з людьми, гідно — так, як з вами не поводилися у вашій армії. І як ваша армія не поводиться з нашою. Вибирайте”, - наголосив президент.

Нагадаємо 

Президент США Джо Байден заявив, що надасть Україні зброю для оборони та пообіцяв підтримати громадян.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вивезли викраденого мера Мелітополя до Луганська

     • 177206 переглядiв