mi-dosi-ne-znayemo-yak-bude-diyati-vaktsina-vereschuk

Ми досі не знаємо, як буде діяти вакцина - Верещук

 • 13314 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Країни світу експериментують щеплення проти COVID-19, однак конкретних результатів поки немає. Про це в ефірі ток-шоу №1 Василя Голованова заявила народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук, коментуючи питання вакцинації в Україні, передає УНН.

Цитата:

"Польща в перші дні вакцинації зробила лише 10 тисяч вакцин і далі дуже повільно рухається. Бо це питання не вивчене. Ми досі не знаємо, як буде діяти вакцина. Я розумію, що опозиція критикує владу, але в цьому випадку давайте берегти себе і людей - все буде гаразд з вакциною. А якщо ні – будуть відповідати ті, хто її обіцяють: міністр (міністр охорони здоров'я Максим Степанов, – ред.) і його команда", - сказала Верещук.

Деталі

Нардеп додала, що МОЗ є за що критикувати, однак Україна не гірша країна світу у боротьбі з COVID-19.

"Давайте для об'єктивності візьмемо США із їх розвиненою медициною, скільки загинуло від COVID-19? Італія, Іспанія – те ж саме. Мусимо визнати, що росте вірулентність, люди далі хворіють. У Великобританії - нові штами ростуть.
Так, нас є за що критикувати, і МОЗ є за що критикувати. Але підводити риску і казати, що все дуже погано, і що ми в Україні найгірші – неправильно", - сказала Верещук.

Актуально по темі

Мутація коронавірусу з Великої Британії розповсюдилась вже на 86 країн

Головний інфекціоніст України Ольга Голубовська радить не вакцинувати тих, хто вже перехворів на COVID-19 і має антитіла. 

Українські Національні Новини

Політика