mi-ochikuyemo-misiyu-mvf-u-listopadi-goncharuk

Ми очікуємо місію МВФ у листопаді - Гончарук

 • 10988 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд у листопаді очікує візит місії МВФ до Києва. Про це він заявив під час під час виступу на форумі "RE:think. Invest in Ukraine" в Маріуполі, передає кореспондент УНН.

"Нещодавно наша команда міністрів була у США та проводила технічні консультації, працювали з колегами з МВФ. Ми просуваємося до фінального узгодження меморандуму. Ми очікуємо, що місія прибуде в Київ в листопаді для того, щоб продовжити ці перемовини", - зазначив він.

Гончарук також акцентував увагу на тому, що для підписання наступної програми повинна бути готова не тільки Україна, а й повинно бути відповідне рішення МВФ.

"Коли буде підписана наступна програма – питання домовленості. Для цього повинна бути готова не лише українська сторона, а й рішення повинно бути прийнято в середині МВФ", - додав Гончарук.

Як раніше повідомляв УНН, Національний банк України розраховує на підписання угоди з Міжнародним валютним фондом і отримання чергового траншу уже цього року.

Українські Національні Новини

Політика