mi-ostanni-muzhiki-v-shou-biznesi-pozitiv-potsiluvav-potapa-v-gubi-na-stseni-atlas-weekend

"Ми останні мужики в шоу-бізнесі": Позитив поцілував Потапа в губи на сцені Atlas Weekend

 • 35869 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. Артисти Олексій Потапенко (Потап) та Олексій Завгородній (Позитив) зі словами: "Ми останні мужики в шоу-бізнесі" поцілувалися під час виступу на фестивалі Atlas Weekend. Відео поцілунку поширили соціальні мережі, передає УНН.

Деталі

Зокрема, учасники групи MOZGI під час виступу захотіли дізнатися, як це - цілувати чоловіка.

При цьому, інший учасник колективу з псевдонімом Дядя Вадя (він же Вадим Федоров) наполегливо просив їх цього не робити. Незважаючи на це, Потап і Позитив поцілувалися в губи. Але, судячи з реакції, їм це не дуже сподобалося.

Додамо

У той же час, артисти відзначили, що зробили це в "знак протесту". Відзначимо, що раніше український співак Костянтин Бочаров (Melovin) на сцені Atlas Weekend 5 липня здійснив камінг-аут - поцілував дівчину і хлопця, з якими виступав, а потім обмотав себе прапором ЛГБТ.

Як повідомляв у своїх соціальних мережах артист, телеканал M1, який транслює захід, вирізав цей момент з трансляції і не завантажує його на YouTube.

Цитата

"Мій офіційний камінг-аут, який відбувся на сцені, був вирізаний з прямого ефіру М1. Моє відео досі не завантажують на YouTube. І все тому, що я показав свою сутність. Для мене не має значення колір, віра або стать, адже любити треба людину, тіло, душу", - написав він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MELOVIN

Українські Національні Новини

УНН Lite