mi-poki-ne-bachimo-nablizhennya-zakinchennya-viyni-zelenskiy

Ми поки не бачимо наближення закінчення війни – Зеленський

 • 185431 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі не має ознак закінчення війни, яку розпочала росія. Про це він сказав під час конференції Chatham House, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні 72 день повномасштабної війни, й ми поки не бачимо її закінчення. Не бачимо й не відчуваємо бажання з російської сторони. Як й не бачимо вичерпних відповідей на всі створені росією загрози", - сказав Зеленський.

Деталі

Президент зазначив, що не було жодного дня з 24 лютого, щоб Україна не проводила переговори для отримання необхідної зброї для погодження необхідних санкцій проти росії.

"Для організації необхідної співпраці, щоб фіксувати та розслідувати воєнні злочини, не було жодного дня від початку жорстокої блокади Маріуполя російською армією, це один з прикладів, щоб ми не намагалися знайти дипломатичне рішення для порятунку людей та організації гуманітарних коридорів", - розповів Зеленський.

Доповнення

Секретар Ради з нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив, що російсько-українська війна буде тривалою, завершення так званої "гарячої фази" не варто очікувати в травні.

Додамо

Як вважають у Міністерстві оборони, ведення війни в Україні наразі відбувається по іншому, ніж у перші дні. Російські окупанти змінюють тактику та шукають слабкі місця в нашої армії.

Українські Національні Новини

Політика