mi-prokinulisya-vid-svistu-raket-gurkotu-vibukhiv-ta-pekla-pozhezh-u-nashikh-domivkakh-verkhovna-rada-opublikuvala-zvernennya-pro-misyats-nezlamnosti

Ми прокинулися від свисту ракет, гуркоту вибухів та пекла пожеж у наших домівках: Верховна Рада опублікувала звернення про "Місяць незламності"

 • 223718 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. У ніч на 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Минув рівно місяць спротиву українського народу, який героїчно захищає свою землю від російських загарбників. Пресслужба Верховної Ради опублікувала звернення до українців, передає УНН.

Цитата

"2022 рік. 24 лютого. 04:00. Зазвичай в цей час ми спимо. Але ми прокинулися. Прокинулися від свисту ракет, гуркоту вибухів та пекла пожеж у наших домівках. Прокинулися, аби із жахом і болем дізнатися, що в наші домівки прийшла війна, яку розпочала російська федерація, - віроломно, підступно, жорстоко. Прокинулися, бо зрозуміли, що маємо боротися за своє життя. 2022 рік. 24 березня. 04:00. Зазвичай з цей час ми не лягаємо спати. Через звуки повітряної тривоги. Через авіаційні та артилерійські удари по наших будинках. Через вбивче сяяння фосфорних бомб. Через обстріли гуманітарних коридорів. Біль залишився - біль за сотнями вбитих і закатованих. Але жаху більше нема. Бо ми прокинулися. Ми сильні. Ми - поборемо", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що 24 березня — вже місяць героїчного спротиву, коли українці захищають себе від вторгнення росії. Це у шість разів довше, ніж планував ворог.

Українські Національні Новини

Суспільство