mi-sche-vedemo-diskusiyu-chi-potriben-traditsiyniy-perepis-naselennya-dubilet

Ми ще ведемо дискусію, чи потрібен "традиційний перепис" населення – Дубілет

 • 20486 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. В Кабінеті міністрів України ще не вирішили, чи буде проведений "традиційний перепис" населення. Про це заявив Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Ми ще ведемо дискусію про те, настільки ми можемо собі дозволити проводити перепис традиційним способом. Будемо ще дискутувати... Я сподіваюся, що протягом найближчого часу ми зможемо прийняти рішення", - сказав Дубілет.

За його словами, всередині команди є різні думки щодо цього.

"Будемо спілкуватися із спеціалістами, в тому числі з фінансистами, тому що, на превеликий жаль, це непросте рішення, тут немає "правильно", чи "неправильно". Немає "чорного" та "білого". Є рішення, яке доводиться приймати, з огляду на ті бюджети, які в нас є",- розповів Дубілет.

Також Дубілет зазначив, що основна проблема – це співставлення фінансування й тієї якості перепису, яка буде в результаті.

Нагадаємо, Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет заявив, що ніякої фальсифікації під час перепису населення не було та додав, що спочатку ця інформація з’явилася на сумнівних сайтах, які просили гроші за зняття публікації.

Також у Дубілета розповіли, як відбувається електронний документообіг між міністерствами.

Як повідомлялося в УНН, за даними результатів оцінки чисельності наявного населення України, на території країни проживає 37,289 млн осіб.

Українські Національні Новини

Економіка