mi-zdayemo-svoyi-pozitsiyi-druzhina-okupanta-rozpovila-yomu-pro-realniy-stan-sprav-na-fronti-perekhoplennya-gur

«Ми здаємо свої позиції»: дружина окупанта розповіла йому про реальний стан справ на фронті - перехоплення

 • 415817 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) оприлюднило розмову російського військовослужбовця з дружиною, в якій вона бідкається на успіхи Збройних сил України та просить чоловіка будь-яким способом повернутись додому, інформує УНН.

Цитата

«Мне пришло утром сообщение, что ты доступен, я хоть выдохнула. Я сильно переживала. Как там у вас, только честно? Я про вас вообще не знаю. В чатах так, мельком пишут про другие подразделения. Давай уезжай уже, это уже ненормально. Мы сейчас сдаем позиции. В Изюме Зеленский вовсю уже танцует. У нас говорят, что все нормально, это, якобы, перегруппировка идет. У нас тут собр в костроме собирают, туда направляют. белгород хуя*т вовсю, эвакуация идет. белгород! россию!», - розповіла знервована росіянка.

Деталі

Також вона наголосила, що керівництво в рф розповідає з екранів телевізорів, нібито, вони спеціально вивели солдат, щоб зберегти їх життя. Однак вона в цьому сумнівається.

У зв’язку з цим вона сказала чоловіку перевестися до тилу або написати відмову від участі у бойових діях, проте той заявив, що «ніяк не виїхати звідси». 

У свою чергу, окупант пожалівся на втрату військових: «Вчера кадыровцы приезжали, ну их половина «покатила» (груз-200). 30 приехало, а осталось около 15», - заявив він.

Доповнення 

Головне управління розвідки Міноборони України виклало перехоплення, де військовий лнр розповів про втечу з Балаклеї на Харківщині та очікування атаки ЗСУ. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    З полону визволили наймолодшого захисника "Азовсталі"

     • 654731 переглядiв

    Голова Черкаської ОВА: політики у нас під особливою увагою

     • 1310236 переглядiв