mikolayiv-zranku-potrapiv-pid-udar-rosiyan-potsilili-u-promzonu

Миколаїв зранку потрапив під удар росіян: влучили у промзону

 • 151557 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Сьогодні вранці російські окупаційні війська вдарили по промисловій зоні на околицях Миколаєва. Жертв та постраждалих немає, повідомив у Telegram голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

"Зранку, 26 вересня, близько 05:00 Миколаїв знову було обстріляно. За попередньою інформацією, було нанесено удар по промисловій зоні на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється", – написав Кім.

Деталі

За даними голови ОВА, станом на ранок 26 вересня ситуація по районах така:

Миколаївський район

З 04:50 ворог завдавав удари по м. Очаків Очаківської громади – постраждалих немає.

Баштанський район

Вночі, приблизно о 01:00, обстрілів зазнало с. Христофорівка Баштанської громади – пошкоджено понад 15 будинків та школа, постраждалих попередньо немає.

Вчора, 25 вересня, о 22:47 обстріли були в смт Березнегувате Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

З 15:00 до 17:00 зафіксовано обстріли в с. Широке Широківської громади – пошкоджень зазнали один двоповерховий житловий будинок та сільгосппідприємство.

Також 26 вересня о 05:30 обстріли були поза межами населеного пункту. Постраждалих немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч минули відносно спокійно.

Нагадаємо

Внаслідок обстрілів 25 вересня в Миколаєві значних пошкоджень зазнали три багатоповерхівки. В усіх них вибуховою хвилею та уламками вибиті вікна та шибки, понівечені балкони та пошкоджені вхідні двері.

Українські Національні Новини

Війна