mikolayivschina-okupanti-vnochi-obstrilyali-ochakiv-vrantsi-infrastrukturu

Миколаївщина: окупанти вночі обстріляли Очаків, вранці - інфраструктуру

 • 97988 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. На Миколаївщині, після вчорашніх ударів окупантів по обласному центру, під ворожі обстріли вночі потрапив Очаків, вранці - інфраструктура у Миколаївському районі. Про це йдеться у зведенні з ОДА за добу, передає УНН.

Цитата

"Миколаївський район: вночі відбувся обстріл міста Очаків. Внаслідок чого відсутнє світло у прилеглій громаді. Інформація про постраждалих уточнюється. Зранку окупанти обстріляли об'єкт критичної інфраструктури біля одного із населених пунктів Ольшанської громади", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що у Баштанському районі вдень були обстріли у Широківській громаді. "Пошкоджена трансформаторна підстанція. Обстріли були переважно поза межами населених пунктів. Потерпілих немає. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

1 червня окупанти вчергове обстріляли житлові квартали у двох районах Миколаєва. Пошкоджені 2 багатоповерхівки, 4 приватні будинки та господарські будівлі. Загинуло дві людини, ще дві отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП