mikolayivschina-trivayut-vorozhi-obstrili-dvokh-gromad

Миколаївщина: тривають ворожі обстріли двох громад

 • 163458 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. На Миколаївщині тривають ворожі обстріли Березнегуватської та Широківської громад, напередодні вдень під ударами російських окупантів була Куцурубська громада. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram, не наводячи інформації про нічні обстріли, пише УНН.

Деталі

За даними голови ОВА, ситуація у районах виглядає так:

Миколаївський район:

  • Вдень, 6 вересня, під ворожими ударами була Куцурубська громада. О 10:30 внаслідок обстрілів села Куцуруб пошкоджено шість житлових будинків. Постраждалих немає. О 11:50 зафіксовані обстріли території за межами села Солончаки. Постраждалих немає.
  • Також ОК «Південь» повідомляє, що 6 вересня у Миколаївському районі збито ворожий безпілотний літальний апарат «Орлан-10».

Баштанський район:

  • Тривають обстріли територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської та Широківської громад. За минулу добу влучання були поза межами населених пунктів. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Окрім того, він нагадав, що за інформацією ОК «Південь», вранці, 6 вересня, близько 08:00 у небі над Миколаївською областю сили ППО знищили чотири крилаті ракети класу "повітря — земля" Х-101, випущених із застосуванням стратегічної авіації з північної частини Каспійського моря.

Доповнення

Бойові дії на Херсонщині, за даними Кіма, відволікають російських окупантів від Миколаївщини, за добу 5 вересня зафіксували обстріл лише однієї громади.

Українські Національні Новини

Війна