mikolayivschina-vnaslidok-vorozhikh-obstriliv-za-dobu-sche-29-poranenikh

Миколаївщина: внаслідок ворожих обстрілів за добу ще 29 поранених

 • 63010 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Внаслідок ворожих обстрілів на Миколаївщині за минулу добу 29 людей отримали поранення, повідомляє голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва, пише УНН.

Цитата

"Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Обстріли зафіксовані у Баштанському та Миколаївському районах – Широківській, Березнегуватській та Галіцинівській громадах. Гатили і по місту Миколаєву. Пошкоджені житлові будинки та господарчі будівлі. Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 29 людей", - повідомила Замазєєва у Telegram.

Деталі

З її слів, дітей серед постраждалих за минулу добу немає.

Усі постраждалі доставлені у медичні заклади області і отримують необхідну допомогу.

"Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 286 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 41 постраждалий отримав допомогу амбулаторно", - зазначила голова облради.

При цьому за даними Нацполіції, минулими вихідними на Миколаївщині ворожі війська пошкодили 32 об'єкти цивільної інфраструктури.

"Упродовж 4-5 червня ворог наносив удари по Миколаєву, Очакову і Лиманах. Є загиблі та постраждалі. ошкоджень зазнали 32 об'єкти інфраструктури, з них 30 житлових будинків та два приватні підприємства", - йдеться у повідомленні поліції у Telegram.

Доповнення

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич у Telegram заявив про вибухи у місті вранці 6 червня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП