mikolayivshina-vid-atak-okupantiv-za-dobu-poraneno-sche-10-lyudey

Миколаївщина: від атак окупантів за добу поранено ще 10 людей

 • 269158 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Внаслідок атак окупантів за минулу добу, 8 травня, на Миколаївщині поранення отримали ще 10 людей, наразі в лікарнях загалом 180 постраждалих від дій ворога осіб, повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва у Telegram, пише УНН.

Цитата

"За минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 10 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 180 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину", - зазначила Замазєєва.

Деталі

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, своєю чергою, повідомив, що у Миколаєві "поволі вода пішла в крани". "Пити її не можна в жодному разі. Зараз триває промивання системи, це технічна вода. Ми повідомимо, коли можна буде", - вказав він у Telegram.

"По перехопленнях. Є інформація, що деякі пілоти, які вміють думати, часто відстрілювали в полі. Дякуємо їм, так і робіть далі", - зазначив також Кім.

Доповнення

На Миколаївщині протягом доби 7 травня внаслідок обстрілів російських окупантів загинула жінка, 27 осіб дістали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП