mikolayivskikh-mazhoriv-zalishili-pid-domashnim-areshtom-sche-na-dva-misyatsi

Миколаївських "мажорів" залишили під домашнім арештом ще на два місяці

 • 7474 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 20 грудня. УНН. Сьогодні в Центральному районному суді Миколаєва відбулося чергове судове засідання по справі А.Слободяника та Г.Сімова. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі відомства.

Прокуратура надала клопотання про продовження запобіжної міри покарання обвинуваченим у вигляді домашнього арешту терміном на 60 діб.

У свою чергу захисники А.Слободяника та Г.Сімова, посилаючись на те, що всіх свідків по справі вже опитали, а постраждалому обвинувачені відшкодували збитки, просили суддю відмовити прокурору в клопотанні. В результаті суддя прийняла рішення продовжити А.Слободянику та Г.Сімову домашній арешт до 18 лютого 2017 року.

Нагадаємо, вночі 30 серпня в Миколаєві, Артем Слободяник та Геннадій Сімов під час з'ясування відносин побили таксиста та пошкодили його машину. Після чого проявили неповагу та непокору працівникам правоохоронних органів, які намагалися заспокоїти дебоширів. В результаті витівки «мажорів» 4 поліцейських звільнили, інших притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП