mikroavtobus-z-byuletenyami-perekinuvsya-u-khersoni

Мікроавтобус з бюлетенями перекинувся у Херсоні

 • 11700 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. У Херсоні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля, який перевозив виборчі бюлетені після дня голосування на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані відділу комунікації поліції Херсонської області.

ДТП з постраждалими сталася близько 6:00 в Херсоні на розі вулиць Театральна та Воронцовська.

На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 30-річна водій автомобіля "ЗАЗ Славута", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала переваги в русі автомобілю Volkswagen Transporter.

"У результаті зіткнення мікроавтобус перекинувся. Як з’ясувалося, автомобіль Volkswagen здійснював перевезення виборчих бюлетенів до окружної комісії", - додали у поліції.

За даними правоохоронців, у ньому перебували члени дільничної виборчої комісії, які перевозили бюлетені до окружної комісії. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди незначні тілесні ушкодження отримала працівниця поліції, члени ДВК не постраждали.

"Наразі бюлетені непошкодженими передані членам ОВК", - повідомили у поліції.

Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Львівщині автівка в'їхала у зупинку, загинула жінка, двоє дітей постраждали.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП