mikroavtobus-zletiv-z-dorogi-na-lvivschini-postrazhdav-vodiy

Мікроавтобус злетів з дороги на Львівщині, постраждав водій

 • 11064 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 18 грудня. УНН. Мікроавтобус злетів з дороги на Стрийській трасі у с. Дроговиж, що на Львівщині. Попередньо, внаслідок водія зажало у кабіні, він отримав перелом ноги. Про це написали очевидці у соцмережі Facebook, повідомляє УНН.

За словами очевидців, також у мікроавтобусі знаходилась жінка, її витягнули. Усі живі. Служби ДСНС та реанімаційний автомобіль приїхали швидко, впродовж 5 хв..

Окрім цього, як повідомив у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, в області цього дня сталось декілька ДТП, а на дорогах спостерігається ожеледиця.

Так, авто "Мерседес" злетіло у кювет у Підрясному. За словами І.Зінкевича, у салоні авто нікого немає, валізи порозкидані біля транспорту, що сталося - невідомо.

Також сьогодні на Об'їзній дорозі Львова у напрямку Стрийської сталась ДТП. Автомобіль "ВАЗ" вилетів з дороги, вибивши огородження по трасі, є підозра на алкогольне сп'яніння, повідомив депутат. Поліцію викликали.

Окрім цього аварії трапились поблизу Яворова, на трасі Київ-Чоп у с. Деревач і с.Бродки, у Миколаївському районі у с. Дроговиж. Також на 583 км по трасі "Київ-Чоп" сталась ДТП за участю "Газелі" і буса Fiat, поліція на місці.

 

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП