militsioneriv-u-tadzhikistani-zobovyazali-raz-na-misyats-khoditi-do-teatru

Міліціонерів у Таджикистані зобов'язали раз на місяць ходити до театру

 • 14014 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Міністр внутрішніх справ Таджикистану Рамазон Рахімзод зобов'язав таджицьких міліціонерів двічі на місяць відвідувати театри країни для підвищення культурного рівня, передає УНН з посиланням на BBC.

"Керівництво МВС зобов'язало своїх співробітників раз або два рази на місяць ходити в театри. Це необхідно для підвищення рівня культури та створення позитивного образу міліціонера. Ми разом з міністром відвідали один із театрів, і нам усім дуже сподобалося. Було вирішено робити це щотижня", - розповів Умарджоні Емомалі, керівник прес-служби МВС Таджикистану.

Зазначається, що ходити в театри таджицькі міліціонери будуть на вихідних, оплачувати квитки вартістю від 10 до 30 сомонів (1-3 долари) будуть самі.

У МВС також повідомили, що співробітники можуть запрошувати на перегляди членів своїх сімей, однак це добровільна ініціатива самих міліціонерів.

У МВС відмовилися повідомити, які саме театри і які конкретно постановки рекомендовані для перегляду таджицьким міліціонерам, але пояснили, що п'єси повинні вчити патріотизму і любові до батьківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонерам у Таджикистані наказали схуднути

Українські Національні Новини

Новини Світу