milovanov-ne-pogodzhuyetsya-z-ideyeyu-kolomoyskogo-brati-groshi-v-rosiyi

Милованов не погоджується з ідеєю Коломойскього брати гроші в Росії

 • 8430 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Міністр розвитку економіки і сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що не погоджується з ідеєю бізнесмена Ігоря Коломойського відмовитися від допомоги МВФ і брати гроші в Росії. Про це він заявив в кулуарах Ради, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на запитання, чи може піти Україна на крок, запропонований Коломойським, і відвернутися від допомоги МВФ, взяти запропоновані Росією 100 млрд грн, Милованов відповів: "Ідея того, що ми маємо брати фінансування зовнішнє із Росії, а не з МВФ, я з цією ідеєю не погоджуюся".

За його словами, програма МВФ допоможе Україні, щоб про неї більше знали у світі.

"На жаль, у світі про Україну ще не достатньо багато знають, і не достатньо розуміють деталі того хорошого і гарного, що в нас відбувається, тому програма МВФ дозволяє показати нас світу. Щоб певні спеціалісти МВФ подивилися, що у нас збалансований бюджет, відповідальна монетарна та фіскальна політика", - сказав Милованов.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що в України наразі немає можливості припинити співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

Українські Національні Новини

Політика