milovanov-rozpoviv-pro-dva-napryamki-realizatsiyi-programi-investitsiyna-nyanya

Милованов розповів про два напрямки реалізації програми "інвестиційна няня"

 • 25253 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Програма “Інвестиційна няня” має два напрямки, один з яких вже запущено, зокрема, йде операційна робота. Також наразі уряд розробляє необхідні законопроекти. Про це заявив на форумі Level Up Ukraine 2020 міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов, передає кореспондент УНН.

“Інвестиційні няні - це два напрямки. Перше - Ukraine Invest, це структура під Кабміном. Вони виконують операційну роботу вже сьогодні. Це стосується і українських інвесторів, і глобальних. Рівні умови для всіх інвесторів”, - наголосив Милованов.

За його словами, другий етап проекту "інвестиційних нянь" – це 5 законопроектів, які наразі розробляються.

“Один з них дозволятиме Кабміну заключати угоди і надавати конкретні рішення, які потрібні для бізнесу. Це може бути інфраструктура, виділення землі або інші питання, які треба гарантувати, щоб інвестор міг виконувати свою роботу без зайвих перепон”, - наголосив міністр.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з урядом та Верховною Радою поставив Кабміну завдання до кінця лютого внести пропозиції щодо реалізації програми “Інвестиційна няня”.

Українські Національні Новини

Економіка