milovanov-rozpoviv-yak-diyati-lyudyam-yakim-ne-viplachuyut-zarplatu

Милованов розповів, як діяти людям, яким не виплачують зарплату

 • 18799 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Люди, які не отримують заробітну плату на підприємстві, повинні звернутися до профспілок, суду та Державної служби з питань праці. Про це журналістам під стінами Кабміну повідомив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов, передає кореспондент УНН.

"Всім, кому не платять заробітну плату - прошу зробити наступні дії. Перше – зверніться до своїх профспілок. Профспілки – це ваша перша лінія захисту. Прочитайте колективну угоду і попросіть ваші профспілки захистити ваші права, щоб вам виплатили зарплату", - сказав Милованов.

Також він зазначив, що профспілки є у всіх тридцяти найбільших підприємств-боржників по виплаті зарплат в Україні.

"Друге – зверніться до суду, не бійтеся цього робити. Вам мають допомогти навіть юристи вашої компанії, вашої організації чи підприємства. І третє – звертайся зі скаргами до Державної служби з питань праці. Вона з грудня підпорядкована Міністерству економіки", - повідомив Милованов.

Також він запевнив, що міністерство буде слідкувати за скаргами та реагувати на них.

Нагадаємо, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов назвав 6 підприємств із 30 найбільших боржників по виплаті заробітних плат.

Українські Національні Новини

Економіка