milovanov-zaplutavsya-u-namirakh-schodo-agrofondu-virishiv-zakriti-ale-anonsuvav-konkurs-i-audit

Милованов заплутався у намірах щодо Агрофонду: вирішив закрити, але анонсував конкурс і аудит

 • 13476 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов заплутався у власних намірах щодо майбутнього Агрофонду, передає УНН.

Так, 23 жовтня на своїй сторінці у Facebook Милованов повідомив про те, що усунув керівництво Агрофонду, а сам фонд необхідно закрити. При цьому, міністр тут же анонсував конкурс на пошук нового очільника.

"Аграрний фонд. Відсторонений голова Фонду Радченко. Буде відкритий конкурс. А фонд взагалі потрібно закрити. Агрогалузь знає правду", - написав Милованов.

Пізніше Милованов знову-таки в Facebook повідомив про те, що в Агрофонді буде призначений і проведений позаплановий аудит, опублікувавши відповідне доручення (частина документа).

"Буде проведено позачерговий внутрішній аудит концерну Укрспирт та Агрофонду, чиї керівники були звільнені або відсторонені", - написав міністр.

Чи буде Агрофонд закритий до проведення аудиту або після нього і яка мета проведення конкурсу на нового главу фонду з урахуванням намірів його ліквідувати, Милованов поки не пояснив.

УНН, у свою чергу, попросив МЕРТ розкрити вартість такого аудиту для бюджету України, відправивши у відомство відповідний інформаційний запит.

Нагадаємо, раніше Милованов заявив, що не ображається на заяву олігарха Ігоря Коломойського, в якому той назвав міністра дебілом.

"Я цього не приховую, що я дебіл. Я жартую. Тут головне не це, а результат. Моє бачення: скандал вичерпано, так як висловилися всі..." - сказав Милованов.

Українські Національні Новини

Політика