milyonerami-loto-zabava-minulogo-roku-stali-33-ukrayintsi

Мільйонерами "Лото-Забава" минулого року стали 33 українці

 • 12527 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Минулого року тридцять три українці стали мільйонерами та мультимільйонерами завдяки лотереї "Лото-Забава". Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", передає УНН.

Так, на початку року, за результатами тиражу №962, в один день мільйонерами стали одразу двоє українців - гравці з Києва та Білої Церкви. 

Наприкінці року, у грудні, по мільйону гривень виграли четверо українців. Двоє із них придбали щасливі білети на Донеччині.

Також цей рік відзначився появою ювілейного, 300-го мільйонера за всю історію "Лото-Забава". Нею стала соціальна робітниця із Запоріжжя на ім’я Катерина, яка 12 серпня виграла 1 мільйон гривень у тиражі №992. 

Тож 2018-й лотерейний рік був щедрим на грошові призи. А для однієї із сімей Черкащини він став по-особливому вдалим - родина Древалів виграла в українську лотерею "Лото-Забава" тричі протягом року. Два рази вигравав глава сімейства і один раз - його донька. Загальна сума виграшу становила 1 млн 200 тис. грн.

Глава сім'ї, що завітав до студії "Лото-Забава" у квітні, розповів, що мільйон гривень хоче витратити на лікування та ремонт будинку.

"А ще потрібно дітям житло купити", - додав Олександр Древаль.

Цікаво, що майже всі мільйонери 2018 року, які побували у студії "Лото-Забава", заявляли, що хочуть розпорядитися виграними коштами розумно. Як правило, йшлося про ремонт або купівлю житла, інвестиції у навчання дітей і навіть благодійність.

Наприклад, одна з останніх переможниць лотереї "Лото-Забава" Оксана Сорокіна вирішила віддати частину від виграних грошей дитині, що потребує лікування.

Українські Національні Новини

Суспільство