minfin-povidomiv-pro-pereglyad-portfelya-proektiv-svitovogo-banku-v-ukrayini

Мінфін повідомив про перегляд портфеля проектів Світового банку в Україні

 • 9489 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Міністр фінансів Олександр Данилюк взяв участь у черговому спільному перегляді портфеля проектів Світового банку в Україні, передає УНН з посиланням на прес-службу відомства.

"Під час перегляду міністр наголосив на важливості участі Світового банку у процесі реформ, спрямованих на модернізацію та структурну перебудову національної економіки, зокрема, щодо запровадження нових підходів до бюджетного планування в рамках реформи системи управління державними фінансами, змін у системі соціального захисту та охорони здоров’я тощо", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що під час такого перегляду портфеля проектів обговорюється стан реалізації спільних проектів та узгоджуються подальші кроки, спрямовані на забезпечення ефективності їх реалізації. Окрім того, обговорюється виконання затвердженого на попередньому перегляді плану заходів із впровадження портфеля інвестиційних проектів в Україні та затверджується план заходів на наступне півріччя.

Постійний та систематичний моніторинг впровадження проектів сприяє підвищенню ефективності співробітництва із Міжнародним банком реконструкції та розвитку (одна з інституцій груп Світового банку), зокрема, збільшенню обсягів вибірки коштів за проектами та прискоренню темпів їх реалізації, а також пошуку шляхів вирішення питань, які виникли під час їх реалізації, додали у відомстві.

Нагадаємо, міністр Т.Кутовий обговорив реформування лісової галузі з представниками Світового банку.

Українські Національні Новини

Економіка