minfin-zatverdiv-oriyentovniy-plan-rozrobki-byudzhetnoyi-deklaratsiyi

Мінфін затвердив орієнтовний план розробки бюджетної декларації

 • 12873 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Міністерство фінансів України затвердило орієнтовний план заходів з розробки бюджетної декларації на 2020–2022 роки, а також проекту Держбюджету на 2020 рік. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства фінансів України.

"Міністерство фінансів затвердило орієнтовний план заходів із забезпечення складання Бюджетної декларації на 2020–2022 роки та проекту Державного бюджету на 2020 рік", - йдеться в повідомленні.

Як уточнили у Мінфіні, цей документ містить перелік процедур та заходів бюджетного процесу з орієнтовними термінами їх виконання. Також у план включили новації бюджетного процесу, які набули чинності після підписання Президентом України Закону "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (про правову основу для впровадження середньострокового бюджетного планування)".

"Нову Бюджетну декларацію ми будемо подавати до 15 травня на розгляд Кабінету Міністрів і розраховуємо на її затвердження Парламентом до 15 липня, щоб мати на наступні три роки чіткі орієнтири політики та показники і вчасно - до 15 вересня - подати проект Державного бюджету", - зазначила Міністр Оксана Маркарова.

Як повідомляв УНН, у Мінфіні візьмуться за підготовку бюджетної декларації на 2020-2022 роки і вже до 15 травня подадуть її на розгляд Кабміну.

Українські Національні Новини

Політика