mininfrastrukturi-initsiyuye-prizupinennya-aviaspoluchennya-z-italiyeyu

Мінінфраструктури ініціює призупинення авіасполучення з Італією

 • 16201 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Міністерство інфраструктури України ініціює тимчасове призупинення авіасполучення з Італійською республікою у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, передає УНН із посиланням на повідомлення пресслужби Кабміну.

"Міністерство інфраструктури звернулось до Державіаслужби з пропозицією рекомендувати українським авіакомпаніям, які здійснюють чи планують здійснювати регулярні та чартерні рейси до/з Італії, розглянути можливість тимчасового призупинення таких рейсів на період дії карантину з метою запобігання занесенню та поширенню хвороби на території України", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус спричинив зміни в роботі міжнародних авіаперевізників

Як повідомили у КМУ, авіакомпанії оптимізують польотну програму у сполученні між Україною та країнами, в яких масово поширюються випадки коронавірусної інфекції.

Пасажирам, рейси яких відмінено або заброньовано до країн, про які є попередження або обмеження щодо подорожей у зв'язку з COVID-19, необхідно звертатися до відділів роботи з клієнтами відповідних авіакомпаній.

Контакти авіакомпаній та загальна інформація щодо прав пасажирів у випадку затримки, скасування та відмови у перевезенні розміщена на сайті Державіаслужби.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що наразі Україна скасувала авіасполучення лише з Італією через введення карантину у зв’язку зі спалахом коронавірусу COVID-19 у світі. 

Українські Національні Новини

Політика