ministerstvo-infrastrukturi-zvilnilo-kerivnika-mizhnarodnogo-portu-yuzhniy

Міністерство інфраструктури звільнило керівника порту "Южний"

 • 11000 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Міністерство інфраструктури України звільнило з займаної посади виконуючого обов’язки директора ДП "Морський торговельний порт "Южний" Анатолія Яблунівського. Про це повідомили у пресслужбі міністерства, інформує УНН.

"4 листопада 2019 року наказом Міністерства інфраструктури звільнено з роботи виконуючого обов’язки директора ДП "Морський торговельний порт "Южний" Яблунівського Анатолія Миколайовича відповідно до пункту 2 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України. Наказ підписано Міністром інфраструктури Владиславом Криклієм", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, Державне бюро розслідувань повідомило про схему чиновників, які зловживаючи службовим становищем, вчинили протиправні корупційні дії під час організації та проведення державних закупівель тягового рухомого складу для ДП "Морський торговельний порт "Южний".

Також було проведено санкціоновані обшуки у Києві та Одесі в офісних приміщеннях, порту та за адресами проживання учасників кримінального провадження. Також слідчими вилучено документацію, яка підтверджує протиправні дії.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Політика