ministr-oboroni-otsiniv-mozhlivist-zakupivli-u-ssha-sistem-javelin

Міністр оборони оцінив можливість закупівлі у США систем Javelin

 • 15923 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Рішення Держдепартаменту США щодо реалізації проекту "Міжнародні військові продажі", завдяки якому Україна зможе закуповувати американські системи Javelin, є ще одним важливим сигналом міжнародної підтримки наших зусиль у протистоянні військовій агресії. Про це заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Рішення Держдепартаменту США щодо реалізації проекту "Міжнародні військові продажі" - це ще один важливий сигнал міжнародної підтримки наших зусиль у протистоянні військовій агресії. Завдяки цьому проєкту зможемо закуповувати необхідні нашим Збройним силам озброєння і військову техніку, зокрема американські системи Javelin", - написав Загороднюк.

З його слів, відповідно, процеси планового переоснащення українського війська, посилення наших спроможностей та розвитку сумісності з арміями держав - членів НАТО триватимуть.

"Так само матиме продовження і плідна взаємодія з нашими американськими партнерами. У цьому переконався під час зустрічі з делегацією Конгресу США. Тож, підтримка є, прямуємо далі", - підсумував міністр оборони.

Нагадаємо, 4 жовтня міністр оборони зустрівся з конгресменами США.

Як повідомляв УНН, 4 жовтня стало відомо, що США схвалили продаж Україні комплексів Javelin на 39 млн доларів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Карпатах знову пішов сніг

     • 12551 переглядiв

    Сьогодні в Україні до 21 градуса тепла

     • 11420 переглядiв

    США провели випробування нової ракети в Тихому океані

     • 10291 переглядiв