ministri-zakordonnikh-sprav-krayin-baltiyi-vidvidali-irpin

Міністри закордонних справ країн Балтії відвідали Ірпінь

 • 96495 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Сьогодні міністри закордонних справ Литви, Латвії та Естонії відвідали звільнений від російських окупантів Ірпінь у Київській області. Про це повідомляє УНН, посилаючись на заяву очільника Київської ОВА Олександра Павлюка.

Цитата

"Київську область відвідала делегація за участі міністрів закордонних справ країн Балтії. Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс, міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс та міністерка закордонних справ Естонії Ева-Марія Лійметс побували в Ірпені на місці обстрілів житлових кварталів російським загарбниками", - ідеться у повідомленні.

Додамо

За словами Павлюка, у місті вже є водопостачання та світло. Наразі ведуться роботи з підключення газу там, де це можливо.

Нагадаємо 

24 лютого росія почала відкриту повномасштабну війну на території України. Російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією.

 27 лютого українські війська повідомили, що російські сухопутні війська просунулися в Бучу, а потім прорвалися з в бік Ірпіня.

3 березня Збройним силам України вдалося збити над Ірпенем літак російських окупантів.

28 березня Ірпінь було звільнено від рашистських загарбників. Влада зазначає, що повертатися в місто ще зарано. 

Українські Національні Новини

Політика