minkult-maye-operativno-informuvati-naselennya-pro-epidemiologichnu-situatsiyu-z-poshirennyam-covid-19-derzhkomisiya

Мінкульт має оперативно інформувати населення про епідеміологічну ситуацію з поширенням COVID-19 – Держкомісія

 • 9702 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Перший заступник голови Державної комісії ТЕБ та НС Олексій Чернишов дав доручення Міністерству культури та інформаційної політики розробити комунікаційний план оперативного інформування населення через засоби масової інформації, соціальні мережі та інші канали сповіщення про епідеміологічну ситуацію щодо поширення COVID-19. Про це УНН повідомляє з посилання на пресслужбу Міністерства розвитку громад та територій України.

"Перший заступник голови Комісії доручив Міністерству культури та інформаційної політики розробити комунікаційний план оперативного інформування населення через засоби масової інформації, соціальні мережі та інші канали сповіщення про епідеміологічну ситуацію щодо поширення COVID-19 та важливості дотримання протиепідемічних заходів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з понеділка в Україні почне діяти нове епідемічне зонування щодо поширення коронавірусу. Про це у своєму Telegram-каналі написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов за підсумками засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Українські Національні Новини

Політика