minoboroni-britaniyi-rosiya-khoche-prodemonstruvati-znachni-uspikhi-na-donbasi-do-9-travnya

Міноборони Британії: росія хоче продемонструвати значні успіхи в Україні до 9 травня

 • 87477 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Російські війська прагнуть продемонструвати значні успіхи в Україні до Дня перемоги 9 травня, що може вплинути на їхню швидкість у проведенні військових операцій. Оновлені дані розвідки опублікувало Міністерство оборони Великої Британії у Twitter, пише УНН

Цитата

“росія, ймовірно, бажає продемонструвати значні успіхи перед щорічними святкуваннями Дня перемоги 9 травня. Це може вплинути на те, наскільки швидко та рішуче вони намагатимуться провести операції напередодні цієї дати”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Російські сили, інформує розвідка, наразі просуваються з опорних ділянок на Донбасі в бік Краматорська, який продовжує зазнавати постійних ракетних обстрілів.

Як зазначили, зберігається високий рівень повітряної активності рф. Таким чином, росія намагається забезпечити безпосередню підтримку з неба своєму наступу на сході України, а також знищити українські засоби протиповітряної оборони.

Раніше

За даними Генштабу ЗСУ, російські окупанти зосередили понад 90 ударних і багатоцільових вертольотів у Бєлгородській області.

Українські Національні Новини

Суспільство