minoboroni-podyakuvalo-ukrayinskim-dobrovoltsya-za-muzhnist-u-borotbi-z-agresorom

Міноборони подякувало українським добровольцям за мужність у боротьбі з агресором

 • 16970 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Міністерство оборони України привітало українських добровольців та подякувало за стійкість і мужність у боротьбі з агресором. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Міноборони у Twitter.

"Вони були першими, хто став на захист держави, коли ворог прийшов на нашу землю. Українські добровольці - це символ героїзму, патріотизму та відваги. Ми дякуємо вам за стійкість та мужність у боротьбі з агресором. Вічна пам’ять тим, хто загинув захищаючи Україну! Слава Україні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні сьогодні,14 березня відзначають День добровольця.

УНН транслюватиме Марш патріотів до Дня Добровольців, що розпочнеться у Києві об 11 годині.

Прямий ефір можна подивитися на сторінці ІА УНН у Facebook чи безпосередньо зайшовши на головну сторінку сайту ІА УНН, а також скориставшись мобільним додатком ІА УНН для смартфонів (встановити можна перейшовши за посиланнями: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.unn чи https://apps.apple.com/ua/app/unn/id1403706711?l=ru).

Вони були першими, хто став на захист держави, коли ворог прийшов на нашу землю. Українські добровольці - це символ героїзму, патріотизму та відваги.
Ми дякуємо вам за стійкість та мужність у боротьбі з агресором.
Вічна пам’ять тим, хто загинув захищаючи Україну!
Слава Україні pic.twitter.com/Ejsykz81bO

— Defence of Ukraine (@DefenceU) March 14, 2020

Українські Національні Новини

Політика