minoboroni-vorog-zapustiv-chergovu-informatsiynu-ataku-schodo-bakhmuta

Міноборони: ворог запустив чергову інформаційну атаку щодо Бахмута

 • 2035584 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Ворог вдався до нових технологій дезінформації з метою посіяти серед українців сумнів та недовіру до військових рішень та людей, які їх ухвалюють, заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Фіксуємо чергову інформаційну атаку ворога щодо Бахмуту", - написала Маляр.

Деталі

З її слів, технологія виглядає так: "запускають велику кількість нібито інсайдерської інформації про нібито суперечності між військово-політичним керівництвом щодо рішень по Бахмуту. Тобто про те, що начебто Президент, Залужний і Сирський мають різні позиції щодо рішень по Бахмуту". "Це не так", - наголосила Маляр.

Також Маляр вказала, що у межах ворожої технології "дискредитують особисто Командувача сухопутних військ", "вигадують політичні підтексти воєнних рішень", "намагаються показати що вони своїх бережуть, а наше командування нібито не рахується з життями". "Насправді все навпаки. Про що свідчить співвідношення загиблих - в них у декілька разів вище, та тактика бойових дій", - наголосила заступник міністра.

"Мета поширення такої інформації:

посіяти в нашому суспільстві дискусію про те, чи варто захищати Бахмут. Роблять вони це шляхом вкидів про неважливість цього напрямку. Але, зважуючи на те, скільки інформаційних зусиль та ресурсів вони у це задіяли - саме вони вважають цей напрям стратегічним;

посіяти сумнів та недовіру до наших військових рішень та людей, які їх приймають. У цю пастку наше демократичне суспільство завжди потрапляє. Але під час війни ми повинні просто довіряти рішенням військових. Це їх відповідальність", - наголосила Маляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські захисники відбили численні атаки росіян в районах Бахмута та Іванівського

Українські Національні Новини

Політика